bakronsblogg.blogg.se

Sven Wollter

Publicerad 2014-02-28 08:29:57 i Allmänt,

Sven Wollter hade engagerat sig i någon form av välgörenhet. För detta fick ha beröm av en moderat politiker. Sveriges kulturminister (också moderat) protesterade och ifrågasatte Sven Wollters agerande. Jag kan förstå henne för Sven Wollter är en extrem kommunist och man kan alltid ifrågasätta vad som ligger bakom hans engagemang. Jag tror inte ett ögonblick på att han gör något av vänlighet utan det måste ligga något annat bakom.

Anders Borg

Publicerad 2014-02-16 22:49:00 i Allmänt,

Anders Borg hotar med att införa lag om kvotering till bolagsstyrelser. Han vill tydligen ha mer statlig styrning av det privata näringslivet. "Nya" moderaterna är tydligen "socialistiska" moderaterna.

Lexbase

Publicerad 2014-02-01 22:35:36 i Allmänt,

Under sista tiden har det varit en hel del skriverier om Lexbase.
Vissa personer har blivit mycket upprörda, vilket är förståligt om man är kriminell. Själv förstår jag inte varför detta väckt sådana känslor. Det är väl bra om man kan skaffa uppgifter om personer som man tänker anställa. Jag skulle inte vilja att man anställer personer i förskolan som har gjort sig skyldiga till övergrepp mot barn. Vidare skulle jag inte vilja anställa någon som gjort sig skyldit till exempelvis bedrägeri, om personen skulle få ansvar för företagets ekonomi.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela